Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Συμμετοχή στην διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλου Τριάθλου




Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα πραγματοποιήσουν Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Τριάθλου την Κυριακή 13 Απριλίου στα Χανιά.

Αθλητές από όλη την Ευρώπη θα λάβουν μέρος στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός κολυμπώντας 1500 μέτρα στο Ενετικό λιμάνι, αμέσως μετά 40 χιλιόμετρα με το ποδήλατο σε κυκλική διαδρομή στο κέντρο της πόλης, περνώντας από τα σπουδαιότερα μνημεία της, και τέλος θα τρέξουν 10 χιλιόμετρα σε παραλιακό δρόμο πριν τερματίσουν. Το επίκεντρο του αγώνα, η λεγόμενη Ζώνη Αλλαγής καθώς και η εκκίνηση και τερματισμός θα βρίσκεται μπροστά από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στο Ενετικό λιμάνι Χανίων.

Ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί από την παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου ως προκριματικός για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου, ανεβάζοντας έτσι την σπουδαιότητα του. Επίσης δίνει μεγάλη ηθική ανταμοιβή για την προσπάθεια όλων όσων βοήθησαν τα τελευταία χρόνια κατά την διοργάνωση του Chaniatriathlon. Ο αγώνας μεγαλώνει κάθε χρόνο και οι υποσχέσεις των φορέων που τον στηρίξουν γίνεται πραγματικότητα με την αναβαθμίσει του φέτος σε διεθνές αθλητικό γεγονός.

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά από την Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων να αναλάβει τον συντονισμό της ασφάλειας της διεξαγωγής των αγώνων και να συντονίζει τους: Προσκόπους της Π.Ε. Χανίων, και τους Ραδιοερασιτέχνες της Ε.Ρ.Κ., για την ομαλή και ασφαλή τέλεσή του, στις 13 Απριλίου 2008 στα Χανιά.

Η υποστήριξη όλων σας θεωρείται σημαντική για την ασφάλεια των αθλητών και την διεξαγωγή του αγώνα.. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα ανάλογα τμήματα υποστήριξης. Συνημμένα ο χάρτης της διαδρομής των αγώνων.




Περισσότερες πληροφορίες: http://www.triathlon-hellas.com/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=44

Δεν υπάρχουν σχόλια: