Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Τριάθλου την Κυριακή 13 Απριλίου

Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Τριάθλου Κυριακή 13 Απριλίου στα Χανιά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων από τις 08:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Σε όλους τους δρόμους που θα διεξαχθεί ο αγώνας θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και οι δρόμοι θα αποκλειστούν από τις 08:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Αναλυτικά οι δρόμοι που θα διεξαχθεί ο αγώνας ποδηλάτου: Πλατεία Κατεχάκη (ΚΑΜ Ενετικό Λιμάνι Χανίων) – Ακτή Ενώσεως - Αρχολέων – Καλεργών – Μίνωος - Νικηφόρου Φωκά – Κύπρου – Ελευθερίου Βενιζέλου (σε όλο το μήκος της έως το Ίδρυμα Ελευθερίου) – Δαγκλή – Μανούσου Κουνδούρου – Ελευθερίου. Βενιζέλου – Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Δικαστηρίων – Ανδρέα. Παπανδρέου – Πλατεία Αγοράς – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Χάληδων – Καραολή Δημητρίου – Σήφακα – Δαασκαλογιάννη.

Στις παραπάνω οδούς απαγορεύεται η στάθμευση από τις 05:00 π.μ. τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Απριλίου.

Τα οχήματα που θα βρίσκονται σταθμευμένα θα απομακρυνθούν με γερανοφόρα οχήματα. Η κυκλοφορία στους παραπάνω δρόμους και σε δρόμους που οδηγούν σε αυτούς θα απαγορεύεται σε όλα τα οχήματα από τις 08:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των πολιτών, έχουν προβλεφθεί εναλλακτικές διαδρομές (χάρτης στην πίσω όψη).

Η υποστήριξη όλων σας - όλων μας - θεωρείται σημαντική για την ασφάλεια των αθλητών και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια και την κατανόηση σας.

Δημοτική Αστυνομία, Δήμου Χανίων
Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : cpvthania.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: