Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Aπο την Παρασκευή αγνοείται η τύχη 55 χρονου Ισπανού στα Χανιά

Έχουν χαθεί από την Παρασκευή το βράδυ, τα ίχνη ενός 55χρονου Μεξικανού άνδρα,
Τελευταία φορά τον είδαν περίπου στις 9:00 το βράδυ, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων με πιθανή κατεύθυνση την συνοικία του Ανω Κουμ Καπί. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε γνωστούς του, πως θα κατευθυνόταν προς την περιοχή της Σπλάντζιας.
Από εκείνο την ώρα και μετά αγνοείται η τύχη του και δεν έχει δώσει απολύτως κανένα σημείο ζωής. Το κινητό του τηλέφωνο έχει βρεθεί στο σπίτι του.
Ο 55χρονος με το όνομα "Javier", έχει ύψος 1.70, πιθανότατα φοράει τζιν και μπλε κοντομανικο μπλουζάκι. Μιλάει Ισπανικά και Αγγλικά.
Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το τηλέφωνο 6994939543
20.00 Η Ομάδα μας τίθεται σε επίπεδο επιφυλακής: 3

3. ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ: Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ.
20.30 Η Ομάδα μας τίθεται σε επίπεδο επιφυλακής:1

02.00/ 20-5   Ο Javier βρέθηκε Ομάδα μας τίθεται σε επίπεδο επιφυλακής: 4
Βρέθηκε τραυματισμένος ο 55χρονος Μεξικανός
Ελαφρά τραυματισμένος και πεσμένος στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας στο κέντρο της πόλης των Χανίων, βρέθηκε τα ξημερώματα ο 55χρονος Μεξικάνος, ο οποίος αγνοείτο απο την περασμένη Παρασκευή.
Ο 55χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.



Την Κυριακή 19 Μαΐου στις 20.00 περίπου πληροφορηθήκαμε  από δηλώσεις  του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας της Π.Ε.Χανίων κου Κουρουπάκη στην Τηλεόραση, για την εξαφάνιση άνδρα 55 ετών  από  το  Μεξικό,  από  την Παρασκευή  βράδυ.

Μετά  από συνεννόηση  μαζί  του  και  λήψη  στοιχείων  από  τους  φίλους  του  αγνοούμενου, συστήθηκαν 3 ομάδες έρευνας, που  κάλυψαν το παρλιακό μέτωπο  από Κουμ  Καπί  μέχρι τον Βιολογικό και  τα  παρκάκια,  στην Βίλα  Κούνδουρου,  γύρω  από τα  δικαστήρια και  το  Δημοτικό  Κήπο, μέχρι  τις 02.00 που  ειδοποιηθήκαμε,   ότι  βρέθηκε μετά  από  Τηλεφώνημά  του  και  σταμάτησαν  οι  έρευνες.

Ευχαριστούμε  θερμά  όλα  τα  μέλη  που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για  την άμεση  ενεργοποίησή  τους!!!!
 
Ευχαριστήριο μήνυμα από τους οικείους του Javier
Την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους βοήθησαν για τον εντοπισμό του Javier που είχε εξαφανιστεί την προηγούμενη εβδομαδα. εκφράζουν με μήνυμά τους οι οικείοι του.

Το ευχαριστήριο μήνυμα αναφέρει:

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ζήσαμε με μεγάλη αγωνία την εξαφάνιση του φίλου μας Javier, ο οποίος είναι πλέον πάλι μαζί μας.
Το ενδιαφέρον και η κινητοποίηση τόσων ανθρώπων μας συγκίνησε και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για όσα έκανε ο καθένας.
 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τάσο Κουρουπάκη υπεύθυνο για την Πολιτική Προστασία, τον κ. Χαράλαμπο Καραβάνο και όλους τους Εθελοντές του που κινητοποιήθηκαν.
 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Αστυνομικούς, το Προσωπικό του Νοσοκομείου, ιδιαίτερα της Α' Χειρουργικής για την σημαντική βοήθεια τους.
Ευχαριστώ στον ιατροδικαστή κ. Μπελιβάνη για την εξαιρετική συνεργασία. Μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα βοήθειας.
Και τέλος όλους τους φίλους και γνωστούς που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: