Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Συνεχίζονται για 3η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης στο Ελαφονήσι

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=124302&cid=299
Πρώτη δημοσίευση: 8:02 πμ

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 55χρονης Γαλλίδας τουρίστριας η οποία χάθηκε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής ενώ κολυμπούσε με την κόρη της στην περιοχή του Ελαφονησίου στα Χανιά (δείτε εδώ).

Οι έρευνες διεξάγονται σήμερα από ξηράς και θαλάσσης με τη συμμετοχή εθελοντών δυτών, σκάφους του λιμενικού σώματος καθώς και λιμενικών υπαλλήλων, οι οποίοι "χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή του Ελαφονησίου χωρίς δυστυχώς μέχρι αυτήν την ώρα αποτέλεσμα (δείτε εδώ για τις έρευνες).

Η αγωνία των δικών της ανθρώπων, του άντρα της και της 16χρονης κόρης με τους οποίους είχε έρθει στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές, παρατείνεται ενώ δεν σταματούν να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Υπενθυμίζεται ότι η 55χρονη κολυμπούσε στη θάλασσα με την 16χρονη κόρη της όταν για κάποια στιγμή απομακρύνθηκε.

Η ανήλικη βγήκε στη στεριά ωστόσο η 55χρονη δεν έδινε σημεία ζωής και έτσι η νεαρή κοπέλα ειδοποίησε τον πατέρα της.

Στη συνέχεια ο σύζυγος της γαλλίδας αγνοούμενης ενημέρωσε στις 6 περίπου το απόγευμα το Λιμενικό για την εξαφάνιση της 55χρονης και από εκείνη την ώρα έχει στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό της.
20.31
Με τη δύση του ήλιου, τελείωσαν για μια ακόμα ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 55χρονης Γαλλίδας τουρίστριας στην περιοχή του Ελαφονησίου.

Οι έρευνες και σήμερα απέβησαν άκαρπες καθώς οι λιμενικές αρχές δεν βρήκαν κανένα ίχνος της άτυχης Γαλλίδας, η τύχη της οποίας αγνοείται από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Οι ελπίδες εξανεμιζονται καθώς εκπνέει σιγά, σιγά το τρίτο 24ωρο, το χρονικό δηλαδή περιθώριο των 72ωρών που διαρκούν οι έρευνες για αγνοουμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: