Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

“ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ”

Την Κυριακή 02/10/11 θα διεξαχθή ο δεύτερος αγώνας “ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ” στα Χανιά. Η διοργάνωση γίνεται απο μια παρέα αθλητών με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ”,ενός συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ιδρύθηκε πριν από 6 χρόνια στην πόλη μας με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Ο αγώνας έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα ο αθλητής θα συμμετέχει διαδοχικά στα τρία αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμώσει τον εξοπλισμό του. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στην παραλία των Αγίων Αποστόλων με κολύμπι απόστασης 500μ. Στη συνέχεια οι αθλητές θα επιβιβαστούν στα ποδήλατα τους και πραγματοποιούν διαδρομή 25χλμ και τέλος τρέχουν 6 χλμ γύρω απο το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων. Κατατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση δεν θα υπάρχουν αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, περνώντας το μήνυμα «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ». Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια όμορφη και δραστήρια μέρα…
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις συμμετοχής θα μπορείτε να κάνετε μέχρι τις 25 Σεπτέμβρη, καταβάλλοντας το ποσό των 15 ευρώ προκειμένου ο κάθε συμμετέχων να παραλάβει την τσάντα με τις προσφορές των χορηγών.(Σε περίπτωση δήλωσης συμμετοχής μετά τις 25/09 δεν δεσμευόμαστε για παράδοση τσάντας).
Σημεία δηλώσης συμμετοχής στα παρακάτω μέρη.
- Γραφεία ‘ΟΡΙΖΟΝΤΑ’ , Πειραιώς (στο parking Μαρινόπουλος)
- AQUA FIT, Αθλητικά είδη, Κορωναίου 4
- ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, Εφ. Πολεμιστών & Αποκορώνου
- ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, Κισσάμου
- ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ, pizza bar, Χ’λη Νταλιάνη 41, τηλ. 28210 23102

Για περισσότερες πληροφοριες στο και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6942246392 (Μανώλης)
Υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή-ασφάλεια του αγώνα:
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: