Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Κανένας ίχνος ούτε σήμερα της αγνοούμενης 20 χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη

Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό οποιουδήποτε ίχνους της αγνοούμενης 20 χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη. Οι έρευνες πλέον διεξάγονται σε όλη τη Κρήτη μια και οι πληροφορίες από τηλεφωνήματα πολιτών κάνουν λόγο για εμφάνιση της σε διάφορες σημεία. Όλες οι πληροφορίες διερευνούνται.
Εχθές Κυριακή πληροφορίες έκαναν λόγο για θέαση της αγνοούμενης στην περιοχή Αγία Τριάδα Ακρωτηρίου Χανίων. Άμεσα το γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. Χανίων ενεργοποίησε τις αρχές αλλά και την Εθελοντική Ομάδα "Καγιαλές" του Δήμου Ακρωτηρίου για να διερευνήσουν τις πληροφορίες. Η Εθελοντική Ομάδα "Καγιαλές" διερεύνησε την περιοχή από την Μονή Αγίας Τριάδας - Μονή Γουβερνέτου - Φαράγγι Αγίου Ιωάννη - Σπήλαιο Αγίου Ιωάννη ερημήτη - παραλία Αγίου Ιωάννη χωρίς κάνενα αποτέλεσμα.
Σήμερα η οικογένεια της αγνοούμενης μεταβεί στο Ηράκλειο όπου πληροφορίες ήθελαν την 20 χρονη να βρίσκεται στην περιοχή κοντά στο σπίτι που διαμένει εκεί. Δυστυχώς ούτε αυτή η πληροφορία δεν απέδωσε κανένα νέο στοιχείο.

Οι γονείς της 20χρονης από το Ηράκλειο απεγνωσμένοι απεύθυναν έκκληση στους συμφοιτητές της αλλά και σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει μαζί τους ή με τις αρχές άμεσα.


"Θα πρέπει οι συμπολίτες μας πριν κάνουν κάποια καταγγελία να έχουν βεβαιωθεί ότι πρόκειται για την κοπέλα που αγνοείται καθώς διαπιστώνουμε ότι πολλές καταγγελίες δεν ευσταθούν" τόνισε ο αντινομάρχης και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της N.Α. Χανίων κος Κουκιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: