Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Άφαντη παραμένει η αγνοούμενη 20 χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σταυρουλάκη


Πάρα τις προσπάθειες Αστυνομίας, Λιμενικού, Πυροσβεστικής Εθελοντικών Ομάδων, Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, φίλων και συγγενών δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος της Αγγελικής Σταυρουλάκη.

Σαμαρείτες από το τμήμα Χανίων, εξειδικευμένοι στην ορεινή διάσωση, ερεύνησαν εχθές το απόγευμα χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα το φαράγγι του Πετρέ.

Δύτες του Λιμενικού Σώματος ερεύνησαν την θαλάσσια περιοχή του Πετρέ αλλά και την κοίτη του ποταμού, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Καμία ένδειξη δεν έχει όμως προέρθει ούτε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που μετά από εισαγγελική εντολή παρακολουθεί το κινητό της 20χρονης και ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αρχές. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε στις 11:15 πμ της Πέμπτης 18/02 και έκτοτε δεν έχει ενεργοποιηθεί άρα δεν μπορεί να εντοπιστεί κανένα στίγμα.

Εχθές το βράδυ οι έρευνες προσανατολίστηκαν προς την περιοχή του Κολυμπαρίου Χανίων μετά από τηλεφώνημα μαρτύρων που ανέφεραν ότι την είδαν στη περιοχή.

Παρακαλείτε όποιος δει ή αναγνωρίσει άτομο με τα χαρακτηριστικά της νεαρής κοπέλας να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: