Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ερευνα αγνοουμένου ηλικιωμένου άντρα στην περιοχή των Βουκολιών

20:20 Καθώς η ομάδα βρισκόταν στο Ενετικό λιμάνι Χανίων και συμμετείχε στην διοργάνωση για την γιορτή του Τουρισμού ειδοποιηθήκαμε από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων για την αναζήτηση αγνοούμενου ηλικιωμένου άντρα στην περιοχή του Δήμου Βουκολιών.
Στη γιορτή τουρισμού στο Ενετικό λιμάνι παραμένει για την κάλυψη της εκδήλωσης μία μονάδα ενω 3 μονάδες έρευνας αναχωρούν άμεσα με πλήρη εξοπλισμό για να συμμετέχουν στις έρευνες.

21:15 Ενημέρωση από τον προΪστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. Χανίων κο Κουκιανάκη Χαράλαμπο στο Αστυνομικό τμήμα Βουκολιών. Ο αγνοούμενος άντρας ηλικίας 60 ετών εθεάθη τελευταία περι τις 13:00 σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Βλαχιανά. Μαζί με άντρες τις Π.Υ. Κισσάμου αναχωρούμε για την περιοχή.


22:10 Νεκρός βρέθηκε δυστυχώς ο 60 χρονος Παπαδάκης Γεώργιος που αναζητούνταν στην περιοχή των Βουκολιών. Τη σωρό του άτυχου άντρα εντόπισε κάτοικος του χωριού στην αγροτική περιοχή των Βλαχιώνων. Ο άτυχος άντρας πιθάνοτατα προδόθηκε από την καρδιά του στην προσπάθεια του να αναζητήσει τα αιγοπρόβατα του που είχαν διαφύγει από την προσοχή του περί της 13:00. Την έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχει αναλάβει το Α.Τ. Βουκολιών.

Στις έρευνες συμμετείχαν πάνω από 50 κάτοικοι της περιοχής καθώς και συγγενείς του αγνοούμενου. Συμμετείχαν ακόμα 2 τμήματα των ΤΑΕ, αστυνομικοί από το ΑΤ Βουκολιών και άντρες της Π.Υ. Κισσάμου καθώς και Εθελοντές από την Ομαδά Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων. Στην περιοχή έφθασαν ακόμα για να συμμετάσχουν στις έρευνες Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. και μέλη της νεοσύστατης Ομάδας Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: