Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Συμμετοχή στη διοργάνωση του SantaRun


Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Santa Run θα συμμετέχει στη διοργάνωση του SantaRun.

3000 Αη Βασίληδες θα βάψουν κόκκινα τα Χανιά στις 27 Δεκεμβρίου. Θα καλύψουν μία απόσταση 3,5 χιλιομέτρων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Χανίων με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας.

Ο Σύλλογος Santa Run  σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, διοργανώνουν το 3ο Santa Run στην Ελλάδα για την ενίσχυση των συλλόγων ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.  Σύλλογων που ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Το Santa Run είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του  γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Αη Βασίλη. Σταθμοί ανεφοδιασμού είναι τα καταστήματα της πόλης που αντί για νερό έχουν μπύρα. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

27.147 ευρώ ήταν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πέρυσι και δόθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ, το ΚΗΦΑΜΕΑ, τη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ και τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ, τους τέσσερις συλλόγους της πόλης που βοηθούν παιδιά με προβλήματα υγείας.

Η Ομάδα μας σε συνεργασία με τους διοργανωτές, το Τμήμα Τροχαίας Χανίων αλλά και με τους Σαμαρείτες Διασώστες & Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.), έχουμε ήδη  σχεδιάσει και θα υλοποιήσουμε μέτρα για την διαχείριση, την ασφαλή πρόσβαση, συμμετοχή, την ασφάλεια και την αποχώρηση των συμμετεχόντων και του κοινού που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Ακόμα η Ομάδα μας έλλειψη της Δημοτικής Αστυνομίας, θα παρέχει και μέτρα τροχονομίας με σκοπό τον αποκλεισμό των δρόμων από τους οποίους θα περάσουν με ασφάλεια οι συμμετέχοντες.

Σημείο συνάντησης  για τα μέλη μας την Παρασκευή 17:45 στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου (Δασκαλογιάννη) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : http://www.santarunchania.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: