Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Επιχείρηση διάσωσης Γερμανίδας τουρίστριας στον Ψηλορείτη


http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=79688&cid=305
Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι επιχείρηση διάσωσης μιας γερμανίδας τουρίστριας που τραυματίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία κοντά στο σπήλαιο Καμαρών στον Ψηλορείτη.

Ο τραυματισμός της γερμανίδας έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πάντως οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει χτυπήσει στο πόδι και είναι αδύνατη η μετακίνησή της.

Η γερμανίδα τουρίστρια βρίσκεται για διακοπές στη Κρήτη και μαζί με τον σύζυγό της έκαναν πεζοπορία στο μονοπάτι Ε4, ένα μονοπάτι το οποίο προσελκύει αρκετούς τουρίστες κάθε χρόνο.

Ο σύζυγος της τραυματισμένης γυναίκας ειδοποίησε με το κινητό του το ξενοδοχείο στη Μεσαρά στο οποίο διαμένουν για το συμβάν, και στη συνέχεια υπάλληλοι της ξενοδοχειακής μονάδας ενημέρωσαν τις αρχές.

Ετσι, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού της με τη συμβολή της ΕΜΑΚ και του πυροσβεστικού κλιμακίου Μοιρών.

Η περιοχή ωστόσο είναι αρκετά δύσβατη, δύο ώρες από τις ρίζες του Ψηλορείτη, στα σύνορα Ρεθύμνου - Ηρακλείου, κοντά στο χωριό Καμάρες, γεγονός που δυσχεραίνει την επιχείρηση των αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: