Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Βρέθηκε σώος μετά απο 4 ημέρες ο 79χρονος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 79χρονου κατοίκου της Αλφά Ρεθύμνου,ο οποίος είχε εξαφανιστεί απο την Τετάρτη 4/4 και βρέθηκε σήμερα το πρωί, σώος και αβλαβής, εκτός,φυσικά, απο την κούραση και την εξάντληση μετά απο τέσσερις ημέρες περιπλάνησης στην ύπαιθρο.

Τα ίχνη του 79χρονου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα αποπροσανατολισμού, χάθηκαν την Τετάρτη και παρά τις αναζητήσεις και τις έρευνες απο τα σωστικά συνεργεία, δεν είχε βρεθεί το παραμικρό.

Όμως σήμερα το πρωί, ένας κάτοικος του χωριού, τυχαία τον είδε σε έναν ελαιώνα σε απόσταση σχεδόν μισού χιλιομέτρου απο την Αλφά.

Ο 79χρονος διεκομίσθει - για τις πρώτες βοήθειες και για προληπτικούς λόγους - στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ αμέσως μετά θα επιστρέψει στους οικείους τους αποτελώντας - κατα κάποιο τρόπο - το καλύτερο πασχαλινό "δώρο".

Στις έρευνες για την ανεύρεση του 79χρονου συμμετείχαν, αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μυλοποτάμου, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλο έρευνας, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Περάματος, Σαμαρείτες, εθελοντικές ομάδες Δήμου Μυλοποτάμου και Δήμου Ρεθύμνου, Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μυλοποτάμου και κάτοικοι της περιοχής, συνεπικουρούμενες από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: