Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

63ο Βενιζέλειος Δρόμος στα Χανιά την Κυριακή 12 Ιουνίου

Ο Συλλόγος Δρομέων Υγείας Χανίων διοργανώνει στα πλαίσια των 63ων Βενιζελείων το Βενιζέλειο δρόμο 10.000 μέτρων την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 10:00 με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημοτικής Αγοράς και κατεύθυνση προς τους τάφους των Βενιζέλων στο λόφο του προφήτη Ηλία και επιστροφή.


Ειδικότερα οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την πλατεία Δημοτικής Αγοράς , θα κατευθυνθούν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στη συνέχεια θα πάρουν την ανηφορική διαδρομή της οδού Ακρωτηρίου μέχρι και τους τάφους των Βενιζέλων όπου θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν από την ίδια διαδρομή στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς όπου θα τερματίσουν. Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα κλείσουν όλοι οι δρόμοι που διέρχονται οι δρομείς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθόλη τη διάρκειά του και συνολικά για δυόμιση ώρες από ώρα 09.30 το πρωί έως και 12.00 μέχρι να τερματίσει και ο τελευταίος δρομέας.

Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων συμμετέχει και εφέτος στην πραγματοποιήση αυτής της μεγάλης για τα Χανιά διοργάνωσης.
Σημείο συνάντησης των μελών για την Κυριακή 12 Ιουνίου, η Πλατεία Δημοτικής Αγοράς (Εικόνες) στις 09:00 το πρωϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: