Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Πυροσβεστικό Εξοπλισμό προσέφερε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας Χανίων στην Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Χανίων


Στην ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στα Χανιά στον τομέα της πυροπροστασίας, αλλά και την ίδια την Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε το τμήμα πολιτικής προστασίας της Νομαρχίας Χανίων.

Το υλικό που αγοράστηκε από την Νομαρχία Χανίων παρέδωσαν το μεσημέρι σε εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων και στο Διοικητή Πυροσβστικών Υπηρεσίων Χανίων ο Νομάρχης Γρηγόρης Αρχοντάκης και ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Πρόκειται για διακόσιους (200) φακούς κεφαλής με λάμπα LED ισχύος 1 Watt,μπαταρίες αλκαλικές 3Α σε πακέτα των 4 τεμαχίων-113 πακέτα, διακόσιες (200) μάσκες μισού προσώπου (Μ 3200) που δέχονται δύο φίλτρα, διακόσια ζεύγη (200) ζεύγη φίλτρα μάσκας προσώπου, είκοσι (20) αυλούς διατομής 0,025, χίλια μέτρα σωλήνα 0,025 και σαράντα (40) επινώτιους πυροσβεστήρες.

Παράλληλα κατά την παράδοση έγινε γνωστό πώς η Νομαρχία θα καλύψει το κόστος των καυσίμων για τα αεροσκάφη της αερολέσχης Χανίων και της αερολέσχης Σούδας προκειμένου να πραγματοποιούν πτήσεις πυρανίχνευσης, ενώ θα καλυφθεί και το κόστος των καυσίμων των οχημάτων των εθελοντικών ομάδων που θα χρησιμοποιούνται στις περιπολίες αλλά και στις επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών.

Από τα παραπάνω υλικά στην Ομάδα μας παραδόθηκαν 6 επινώτιοι πυροσβεστήρες των 25 λίτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: