Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Συλλογή εφοδίων για τους πυροπαθείς

Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων μετά από συνεννόηση με τα αντίστοιχα γραφεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Ηλείας και έγκριση του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Ταβουλάρη, Προέδρου του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων και υπεύθυνου Αθλητικών, συγκεντρώνει εφόδια για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών των πυροπαθών.
Σε πρώτη φάση είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν:
- Είδη ρουχισμού: κλινοσκεπάσματα, (κουβέρτες - παπλώματα - σεντόνια), πετσέτες, ρούχα αν είναι δυνατόν καινούργια (αλλιώς καθαρά και πλυμένα),
- Είδη τροφίμων: ξηρά τροφή (κονσέρβες κλπ), εμφιαλωμένο νερό, λάδι, ξύδι, ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, όλα με μακρά ημερομηνία λήξης.
Τα παραπάνω είδη τροφίμων θα πρέπει να είναι συσκευασμένα στις αρχικές τους συσκευασίες.
- Φάρμακα και διάφορα άλλα είδη: σαπούνι, γάζες, βαμβάκι, αντισηπτικά, οινόπνευμα - αντιυπερτασικά - αντιλιπιδαιμικά - ιώδιο - κρέμες για εγκαύματα - επίδεσμοι, όλα με μακρά ημερομηνία λήξης.
- Ζωοτροφές.
- Υλικά συσκευασίας: χαρτόκουτες, πλαστικοί σάκοι, ταινίες.

Όλα τα υλικά θα συγκεντρώνονται στα γραφεία μας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισσού από Σαββάτο 1/9/2007 έως Παρασκευή 28/9/2007 και ώρες 09.30 το πρωί μέχρι 22.00 το βράδυ.
Σε περίπτωση αδυναμίας μεταφοράς των, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 6972777093 και 6973321909 για την περισυλλογή τους.

Τα εφόδια θα συνοδευτούν και θα παραδοθούν από μέλη της Ομάδας μας με αποστολή που θα διοργανωθεί, απ’ ευθείας στις πληγείσες περιοχές μετά από συνεννοήσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με τους φορείς. Τα μέλη της Ομάδας μας μαζί με την παράδοση των εφοδίων θα προσφέρουν και εθελοντικές υπηρεσίες εργασίας στους πληγέντες.

Για το Δ.Σ. της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Χανίων


Ο Πρόεδρος
Καραβάνος Χαράλαμπος

Ο Γραμματέας
Αναγνωστόπουλος Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: